Print Icon
 

НЕЗАБОРАВНИ

ПРЕД-НОВОГОДИШНИ

настани, забави и прослави

Резервирајте на време и заштедете до 30% за организација на Вашиот предновогодишен настан

   
   

ИМАТЕ ПОТРЕБА ОД ИДЕАЛНО МЕСТО ЗА ВАШАТА КОРПОРАТИВНА ПРОСЛАВА, ПРОМОЦИЈА, ЗАБАВА ИЛИ ВЕСЕЛБА?


Се ближат Божиќни и Новогодишни празници. Денови кога сите сакаме да се опуштиме, расположиме, провеселиме и прославиме. 

Оваа година одберете различно и несекојдневно, одберете уникатна локација во центарот на  градот, одберето го

/campaigns/org20084875204/sitesapi/files/images/20084875020/TheHouse_LogoFB.jpg


како Ваша следна дестинација за организација на
Вашата приватна или корпоративна прослава со капацитет од 50 до 150 гости.

   
https://campaign-image.eu/zohocampaigns/124243000000067175_1667234063107_drinks.jpg
   
https://campaign-image.eu/zohocampaigns/124243000000067175_1667226790241_img_20220505_193211s.jpg

МУЗИЧКИ БЕНД ИЛИ DJ!

Одберете наш или Ваш DJ или информирајте се за бендовите кои допринесуваат Вашиот настан да остане запаметен и незаборавен.

Нашиот одбран професионален персонал ќе допринесе за целодневна беспрекорна услуга 

   

SECRET DINNER PARTY


Организираме и несекојдневни вечери подготвени од врвни македонски готвачи со мени

од сезонски и свежи производи во комбинација со врвни
вина од македонските
семејни винарии


https://campaign-image.eu/zohocampaigns/124243000000067175_1667235691285_img_20220413_160126.jpg
   
https://campaign-image.eu/zohocampaigns/124243000000067175_1_1667230079177_zc-noimage.png
   
https://campaign-image.eu/zohocampaigns/124243000000067175_1667236843861_057s2.jpg

ЦЕНА!? 

Нашата флексибилност ни дозволува да
ја прилагодиме 
цената према Вашиот буџет, можности и барања. Цените започнуваат
од 25 евра со вклучено 
неограничено 
пиење на познати светски и 
локални алкохолни пијалоци, вина и коктели
појачани со врвни 
закуски, 
млечни и месни даски. 

И да не заборавиме, најбитно: 

достапен бесплатен вечерен паркинг за сите Ваши гости!

   
https://campaign-image.eu/zohocampaigns/124243000000067175_1667226790338_img_20220505_164057s.jpg

Заследете не на социјалните мрежи

Facebook
Instagram

 

The House| Wine & Cocktail bar
[M] 076-915715  |  [E] info@thehouse.mk